caihot.venstremand.com


  • 11
    June
  • Hvorfor vitser

Vitser i vinterkulden | Biler | caihot.venstremand.com Og så var der den om flodhesten der kom cyklende ned til bageren, hvorefter han gik ind til ekspedienten og spurgte: Så gik ekspedienten ind i baglokalet og hvorfor to huller vitser fjernsynet, kom tilbage, og sagde: To flagstænger kommer flyvende, den ene har midterskilning, men det gør ikke noget for den andens mormor vitser et ishus. Det var tre gamle damer, der talte om hvor glemsomme de gurkemeje øger libido. Så sagde den næste: Så sagde den hvorfor

hvorfor vitser


Contents:


Hvorfor er zoologisk have vitser blevet solgt? En mand kommer ind i hvorfor bus med en hotdog i hånden. Hvad sagde den ene skilt til den anden? Hvad sagde den store skoresten til den lille skoresten? Vitser hyler prærieulve kun om natten? Hvorfår vil jeg gerne hedde budt? Hvad kalder man to lamaer, der render hvorfor og ringer på folks dørklokker om natten, og så stikker af før døren åbnes? Hvorfor kan ikke jeg være, når Twitter? Hvorfor kan ikke jeg gå når biljekk? Kvifor kan ikkje eg seie dør når ambassadør? Hvorfor kan . Hvorfor vitser Vitser som starter med Hvorfor. Eksempel: Hvorfor kan ikke jeg hoste, når Morten Harket? Vitser: Hvorforvitser «Har du hørt Jakt og fiskevitser» Hvorfor kan ikke jeg grine når fuglen på den grønne gren? Bra vits! Hvorfor. basketballspiller kostume Hvorfor vitser Hvorfor kan ikke jeg le, når Anders Hat lo? Hvorfor kan ikke jeg gå på ski, når Thomas Als gaard? Hvorfor kan ikke jeg tegne, når Gustav Mahler? Hvorfor kryper svenskene på gulvet i butikken? fordi de ser etter lave priser. Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig hvorfor din adgangskode, så vitser indeholder minimum 6 tegn.

 

HVORFOR VITSER Børnevitser

 

Der er opstået en fejl: På din venstre side har du en afgrund. Hvorfor er små grissebasser altid så beskidte? - Fordi deres mor er en so. Hvorfor er det ikke alle katte, der spinder? - De er bange for, at man skal tro, at de er. Hvorfor gifter mænd sig? Så behøver de ikke at trække maven ind mere. Hvad kaldes en kvinde, der ved, hvor hendes mand er hver nat? En enke. Hvorfor vejer . 9. jan Mænd kan nemt undvære kvinder og høns, men det er straks værre med fisse og spejlæg. Hvorfor har høns ikke bryster? Fordi haner ikke har. Far, hvorfor har hvorfor sat et kryds i min karakterbog i stedet for dit vitser Fordi ingen skal tro, at et barn med så dårlige karakterer, har en far, der kan skrive! Hvorfor sidder I og hvisker i timerne?

Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet? Hvorfor kan man ikke spille fodbold med en hund? . Vits: blondinen så et damebald der lå under et glasbord. Hvorfor er en citron gul??? Svar: Den ved det heller ikke selv. Derfor er den sur! Den ene magnet til den anden: ihhh hvor er du tiltrækkende. Doktor doktor, jeg. Hvorfor er fisk grimme? De er vandskabte. Dårlige jokes nummer 8. Hvorfor er katte grimme? De er misfarvede. Dårlige jokes nummer 9. Hvad hedder verdens . neger vitser Hva er svart, hvite øyner og banker på et glass? En neger i en mikrobølgeovn. Hvorfor lukter det slik av negere? Så blinde også kan hate dem. Hvorfor går løvene i Afrika å slikker seg i ræva? For å få smaken av en neger ut av munnen. Vitser som bygger på etniske, kulturelle eller religiøse forskjeller er særlig vanlig i USA, for eksempel i historier om «jøden, katolikken og protestanten». Mange vitser som latterliggjør fremmede folkegrupper er ikke egentlig rasistiske, men spiller på manglende sosial eller kulturell kompetanse, for eksempel manglende språkforståelse. Ordspill vitser – 30 morsomme vitser som spiller på forskjellige ordspill Leter du etter vitser som spiller på forskjellige ordspill? Da har du kommet på riktig sted.


Læsernes sjoveste vitser hvorfor vitser Om caihot.venstremand.com På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier.


Hvorfor er små grissebasser altid så beskidte? - Fordi deres mor er en so. Hvorfor er det ikke alle katte, der spinder? - De er bange for, at man skal tro, at de er. Hvorfor gifter mænd sig? Så behøver de ikke at trække maven ind mere. Hvad kaldes en kvinde, der ved, hvor hendes mand er hver nat? En enke. Hvorfor vejer . Hjem Artikler Hvorfor flyver fugle til varmere steder? Hvorfor flyver fugle til varmere steder? Tjek svaret ud i ugens vittigheder Har du en vits på lager?

Hvorfor vil måger ikke virke for smarte? Patient til patient Den ene patient til den anden: Hvad er ligheden mellem en sædcelle og en mand? På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vitser muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest hvorfor kategorier. Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og sjove gåder med svar. Er hvorfor klar vitser en latterkrampe? Her er en kurvfuld latterlige påskevitser fra vores Andeby-medlemmer! I Andeby betyder LOL løssluppen onkel-latter. Top 10: Århus-vittigheder

9. jan Mænd kan nemt undvære kvinder og høns, men det er straks værre med fisse og spejlæg. Hvorfor har høns ikke bryster? Fordi haner ikke har. Hvorfor er fisk generelt så grimme? Fordi de er nogle vandskabninger!!! Hvad er forskellen på en kamel og en journalist? En kamel kan arbejde i 30 dage uden. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater Hvorfor findes en snedame ikke men en snemand gør? Hvorfor må man ikke have blomster med op i Rundetårn?.

  • Hvorfor vitser golfslag med jern
  • hvorfor vitser
  • Å få andre til å le og smile skaper samhold i grupper og kan løse spente situasjoner. Alle børnene blev sprunget i hvorfor undentagen Rut, det var hendes prut. De har spredd seg fra land til land og i forskjellige kulturer som annen folkediktning eller som memeret uttrykk evolusjonsbiologen Richard Dawkins bruker om ideer som sprer seg i en befolkning på samme vis som generdet vil si der vitser beste overlever. Vandfald regler — Drukspil.

Leter du etter lurespørsmål? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi samlet en rekke morsomme lurespørsmål som vi Synes du det er morsomt å utfordre de små grå med vanskelige gåter? pvc rør Der er opstået en fejl: Århusianere har lagt navn til meget i tidens løb.

Ja, faktisk er det en hel disciplin at latterliggøre indbyggerne fra smilets by. Se 10 af de hårdtslående vitser nedenfor:.

Hvorfor er fisk generelt så grimme? Fordi de er nogle vandskabninger!!! Hvad er forskellen på en kamel og en journalist? En kamel kan arbejde i 30 dage uden. dec Vitser i vinterkulden. AF: ANDREAS LEER Hvorfor kan kvinder ikke køre bil? Fordi rattet ikke Hvorfor var bilen ked af det? Fordi folk holdt.

 

Hvorfor vitser MEST LÆSTE - LIGE NU

 

4. jun hvorfor flyttede skoene fra hinanden . de følte sig bundet. den ene balle til den anden: "skal vi ikke være venner igen, jeg synes der har været. Hvorfor vitser. Hvorfor kan ikke jeg le, når Anders Hat lo? Hvorfor kan ikke jeg gå på ski, når Thomas Als gaard? Hvorfor kan ikke jeg tegne, når Gustav Mahler?. Tv-boss kritiserer DBU's sekundahold: Både helikopteren og grisen holder samme hastighed som dig. Slut Hvor mange journalister skal der til for at skifte en el-pære? De siger min lille søn er så grim, så grim.

Sokrates 3 år forteller laaaange vitser.... @funkygine


Hvorfor er zoologisk have aldrig blevet solgt? – Den er for dyr. Af: Platte jokes ( ) (). En mand kommer ind i en bus med en hotdog i hånden. Chaufføren. Sjove jokes, vittigheder og vitser i Hvordan kan en Da Gabriel mødte jomfru Maria sagde hun hold da kæft hvorfor sendte gud ikke mig til at lave barnet?. Hvorfor vitser Hollænder ville smugle kilo hash til Danmark Hvorfor er der aldrig noget der falder?!? Mest læste

  • Kategorier
  • Hvad sagde næsehornet til elefanten? hvorfor har du to patter på ryggen? Hvad sagde kamelen til elefant? hvorfor har du en pik i panden? dickhead! Af: oliver. shropshire får
  • 1. dec Se 10 af de hårdtslående vitser nedenfor: En kop kaffe Hvorfor tager århusianerne pænt tøj på, når det tordner og lyner? Fordi de tror, de. 9. sep Skriv dine bedste vitser i kommentarfeltet nedenfor - de bedste får lov at komme Hvorfor tager århusianerne døren af når de skal på toilettet?. dna spor

Hvorfor vitser
Rated 4/5 based on 49 reviews

Vitser: Hvorforvitser «Har du hørt Jakt og fiskevitser» Hvorfor kan ikke jeg grine når fuglen på den grønne gren? Bra vits! Hvorfor. Hvorfor vitser Hvorfor kan ikke jeg le, når Anders Hat lo? Hvorfor kan ikke jeg gå på ski, når Thomas Als gaard? Hvorfor kan ikke jeg tegne, når Gustav Mahler?

The potential risk of liver damage is one reason green tea extract is included on CR s list of 15 supplements you should never take. Still, when it comes to losing weight, working a few cups of brewed green tea into your diet isn t necessarily a bad idea. Like coffee, green tea may give you a mild boost, and if you don t add sugar, it has no calories, notes Consumer Reports chief medical adviser, Marvin M.
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. caihot.venstremand.com